top-billede

Multimediedesigner
Anette Thavlov

Multimediedesigner
in the making...

Jeg er uddannet Mediegrafiker og har mange års erfaring med forskellige typer grafisk design. Og nu er jeg hoppet på Multimediedesign-vejen for at lære mere om digitale processer og digitale interfaces. Jeg elsker den kreative proces der opstår ved at arbejde med grafisk design. For mig handler processen fra ide til færdig produkt om godt samarbejde og at turde kaste sig ud i opgaven med ja-hatten på!

Klik rundt på mine sider og se om ikke jeg kan hjælpe dig med dit næste grafiske projekt.

Det finder du i min portfolio:


Image

Tidligere projekter

Se min samling af projekter jeg har arbejdet med både i forbindelse med min uddannelse til multimediedesigner samt projekter jeg har arbejdet freelance med.

Image

Multimediedesign studiet

Hvis du klikker videre her, vil du kunne læse om studiet Multimediedesign, hvor jeg er igang med 1.semester. Her vil du også kunne se eksempler på projekter.

Image

Mine kompetencer

Læs om mine erfaringer og få en oversigt over mine kompetencer og et overblik over hvilke programmer der ligger i min digitale værktøjskasse!

Image

Mediegrafiker

I 2004 startede jeg på Mediegrafiker-uddannelsen og fik en 3-årig læreplads på et trykkeri. I 2007 blev jeg udlært, antaget med en bronze-medalje.

photoshop-opgave

Wordpress

Læs mere her

App-design

Dansk Tang - App-design

Læs mere her

Design-opgave

Nike - design opgave

Læs mere her

SoMe-opgave

Karen Volf - SoMe opgave

Læs mere her

Responsive image

Kontakt

Har du spørgsmål? - Tøv ikke med at kontakte mig!


Responsive image